Tussendoortjes

Zowel tijdens de voor- als namiddag eten de kinderen tijdens de speeltijd fruit, groenten of droge koek (geen chocolade). Deze tussendoortjes zitten in een plastic doosje, zonder (plastic) verpakking. 

Als drank mogen ze een drinkbus/flesje met water (geen geurtje en kleurtje) meebrengen. Er zijn (buiten tijdens de wintermaanden) ook drinkfonteintjes op de speelplaats.

Op woensdag houden we fruitdag, dan eten we enkel groenten/fruit tijdens de speeltijd.

Middageten 

Wie ’s middags op school blijft eten, brengt eigen boterhammen van thuis mee. Omdat de kinderen in de klaslokalen eten, wordt ook gevraagd om een keukenhanddoek als onderlegger te gebruiken. 

Drank wordt niet aangeboden door de school, dit nemen de kinderen zelf mee. Vanuit een gezond beleid kiezen we enkel voor witte melk en (bruis)water. Kraanwater kan steeds bijgevuld worden. Wanneer u kind geen drinkbus bij heeft, zijn in de klas bekers beschikbaar.  Water met een smaakje of geurtje (air-up) nemen we niet mee naar school.

Verjaardagen 

Bij verjaardagen mag getrakteerd worden. Hiervoor kies je iets om op te eten in de klas (fruit, cake of droge koek); 

Snoep, chips of cadeautjes zijn niet toegestaan. Bij warm weer kunnen ijsjes uitgedeeld worden. Overleg dit steeds met de klasleerkracht.